ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН

TESTER RENAISSENSE FACE SCRUB & MASK/ ПРОБНИК ОКСАМИТОВИЙ СКРАБ-МАСКА ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТОНУ ТА ТЕКСТУРИ ШКІРИ

Ніжний гель з оксамитовою текстурою, відновлює шкіру, видаляє всі забруднення. Живить, вирівнює тон шкіри та стимулює обмін клітин, роблячи шкіру м’якою та сяючою.  При контакті з водою текстура перетворюється на чарівне, ніжне молочко, яке не «дряпає» шкіру, а ніжить її та зволожує, залишаючи чудовий аромат. Шкіра регенерується, стає свіжою із відчуттям комфорту.

Дія:

Порошок з насіння малини (Rubus Idaeus): ексфоліант, має антиоксидантну дію.
Вітамін E: антиоксидант, пом’якшує, антивікова дія.
Вітамін С: освітлює шкіру, запобігає старінню і окисленню клітин, антивікова дія.
Олія з рисових висівок: зволожує, заспокоює шкіру схильну до почервонінь.
Олія авокадо: глибоко живить і нормалізує бар’єрну функцію шкіри.
Чиста арганова олія: багата антиоксидантами, покращує гідратацію шкіри, підвищує еластичність і бореться з ознаками старіння.

Підходить для всіх типів шкіри.

ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ЗОНИ ОБЛИЧЧЯ, ШИЇ ТА ДЕКОЛЬТЕ.

Об’єм: 3 мл.

Підходить для всіх типів шкіри.

BEAUTY SECRET

  • Використовуйте його перед вечіркою та макіяжем для ефекту сяйва!
  • Підтримка шкіри чистою та сповненою киснем призводить до менш частого утворення прищів та комедонів.
  • Для ефективного ексфоліюючого впливу продовжуйте застосування з ензимним біопілінгом RESURFACING ENZYME BIOPEEL.

 

 

103.00

9 в наявності

Додаткова інформація

Цей продукт НЕ МІСТИТЬ: ароматизатори, силікони, барвники, мінеральні олії, продукти тваринного походження, парафін, вазелін, PEG або PPG, пропіленгліколь, DEA або TEA, спирту, EDTA, сульфати, консерванти, такі як парабени, феноксіетанол і вивільнювачі формальдегіду.

Спосіб застосування:

Нанесіть продукт на чисте, сухе обличчя та масажуйте протягом 1 хвилини м’якими, круговими рухами. Як маску, залиште на 5-10 хвилин і змийте. Використовуйте двічі на тиждень для нормальної або чутливої шкіри або через день для токсичної, тьмяної шкіри для миттєвого пом’якшуючого та «гладкого» ефекту.

COMPLETE INCI: Олія з рисових висівок, Олія авокадо, Гліцерин, Вода, лаурат сахарози, стеарат сахарози, Олія з насіння аргани, Полігідроксибутират, Порошок з насіння малини, Парфюм/аромат, Лецитин, Токоферол (вітамін Е), Аскорбіл пальмітат, Лимонна кислота.

 

 

TESTER RENAISSENSE FACE SCRUB & MASK/ ПРОБНИК ОКСАМИТОВИЙ СКРАБ-МАСКА ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТОНУ ТА ТЕКСТУРИ ШКІРИ - Vilna Beauty

РЕКОМЕНДОВАНІ ПРОДУКТИ

Відгуки

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “TESTER RENAISSENSE FACE SCRUB & MASK/ ПРОБНИК ОКСАМИТОВИЙ СКРАБ-МАСКА ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТОНУ ТА ТЕКСТУРИ ШКІРИ”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *