ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ ДОСТАВКУ НА СУМУ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД 3000 ГРН

VITAMIN C ACTION AHA PROMASK CV/ АНТИОКСИДАНТНА МАСКА ГЛОБАЛЬНОЇ ДІЇ

Антиоксидантна маска глобальної дії з вітаміном VITAMIN C ACTION AHA PROMASK CV

Глибоке зволоження, сяння та рівний тон лише на 15 хвилин. У зручному одноразовому форматі, маска забезпечує повноцінний догляд, інтенсивно живлячи шкіру, діючи на рівні дерми і стимулюючи клітинне оновлення. Властивост продукту спрямовані на боротьбу з недосконалостями шкіри, такими як глибокі зморшки, птоз та мімічні зморшки. Маска мінімізує їх видимість, підвищує пружність шкіри, вирівнює рельєф.

Формула маски збагачена антиоксидантами, такими як вітамін С, який захищає шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання та запобігає появі пігментних плям і рубців. Також до складу входить комплекс альфа-гідроксикислот, що м’яко відлущують шкіру, сприяючи її регенерації та надаючи їй гладкість, сяяння і свіжий вигляд. Маска створює оклюзійний шар, який забезпечує краще проникнення активних компонентів, роблячи її ідеальним засобом для догляду за шкірою та її заспокоєння після салонних процедур, посилюючи та максимізуючи результати.

Рекомендовано для:

  • усі типи шкіри,
  • тьмяна шкіра,
  • ознаки втоми,
  • мімічні та вікові зморшки,
  • втрата пружності,
  • сліди постакне.

517.00

Артикул 640285 Категорія Теги , , , , , , ,

Додаткова інформація

Спосіб використання: дістаньте маску з індивідуальної упаковки та розгорніть. Розправте маску й обережно накладіть на очищену шкіру обличчя. Залиште на 15-20 хвилин. Після обережно зніміть маску з обличчя і легкими рухами розподіліть залишки сироватки по шкірі обличчя. У якості завершуючого крему нанесіть денний або нічний догляд.

Активні речовини: вітамін С, ніацинамід, альфа-гідро кислоти, глюконолактон.

Повний склад: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Propanediol, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Niacinamide, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Glycolic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, PVM/MA Copolymer, Polysorbate 60, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Citric Acid, Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Limonene, Parfum, Sodium Gluconate, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

Об’єм: 1 целюлозна маска 20 гр.

РЕКОМЕНДОВАНІ ПРОДУКТИ

Відгуки

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “VITAMIN C ACTION AHA PROMASK CV/ АНТИОКСИДАНТНА МАСКА ГЛОБАЛЬНОЇ ДІЇ”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *